Bonnvischan-Bloggen

Bonnvischan-Bloggen

Bloggen om bonnvischan och vi som bor här

Här kommer vi uppdatera vad som händer på vår gård

Släktkamp

FamiljenPosted by Sofia Mon, September 19, 2011 14:10:18

Jag som trodde att bara rutinerna kom igång igen så skulle även bloggen göra detsamma... Men det har fungerat sådär....

I helgen hade vi i alla fall årets släktkamp, som alltid lika trevligt att träffa Stefans släkt att kampa lite. De man märker störst skillnad på är barnen, jösses vilka långa killar som kom in på gårdsplanen igår :) I vårt lag var Amanda saknad, men hon kommer igen nästa år!

Ladan är på G, grunden är gjuten och idag fortsätter dom därifrån.

Vi var och hälsade på Mulle förra helgen och han får bara goda omdömen, vilket glädjer mig massor. Tror han hamnat i sin rätta miljö nu, och han blivit snabbt populär bland eleverna på ridlekiset. Lady har efter sorger och bedrövelser äntligen fått nya skor så nu tar vi nya tag igen. Roligt är att jag har lite kompisar som gärna rider på Beth så nu får vi lite sällskap ut i skogarna.

Får och lamm ska säras på onsdag, vår extradrängar Ann och Andreas kommer förbi och assisterar, dom gjorde ett strålande jobb när vi avmaskade i början på sommaren, och får därför fortsatt förtroende som får-drängar. På deras tomt har dom nu dragit fram elen och även där tar snart bygget fart.

Gordon är duktig och har slutat med blöjan och allt går bara bra. Fortfarande har han den på natten, men det ska vi succesivt avsluta det med. Douglas var en hjälte förra veckan och drog ut sin andra övre framtand, som var skadad. Inte lätt å vara fem år och fått dra ut två tänder... I övrigt rullar det på framåt för dom båda, Gordon cyklar gärna i vattenpölarna med sin trehjuling och Douglas övar på att cykla utan stödhjul (eller med bara ett...). På simskolan kämpar dom på båda två, och jag är mycket stolt över mina småprinsar!

Stefan har äntligen fått din Landrover genom besiktningen och han firade genom att åka till Halmstad-trakten i helgen och köra i geggamojja och äta vildsvin med sina vänner.

Det är blött som skam hemma på gården, önskar mig lite mindre regn, och kanske lite mer blåst så det kan torka upp lite, å när jag ändå är igång och önskar jag skulle ett par hela gummistövlar sitta fint.

Klart slut för denna gång!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.