Bonnvischan-Bloggen

Bonnvischan-Bloggen

Bloggen om bonnvischan och vi som bor här

Här kommer vi uppdatera vad som händer på vår gård

Semester

FamiljenPosted by Sofia Sat, July 09, 2011 13:05:53

En veckas (och två för Stefan och barnen) semester har gått. Och vi har både njutit och fått massor gjort. Framförallt Stefan har grejat - och avslutat - massor här hemma! Vi köpte oss en pool på 12500 liter för att njuta maximalt av sommaren, och den har nyttjats väl hittills. Enda dagen vi inte använt den var igår, men då regnade det nästan hela dagen.

Utanför huset har Stefan fixat trall, så nu har vi en fin ingång till tvättstugan. Stallet är fixat inför lite kommande händelser. Vi har tagit in vårt eget hö och jobbar nu på att ta in höet från Ann och Andreas (och deras grannes) tomt. Igår köpte Stefan en ny men begagnad slåtter så allt ska gå lite fortare nu.

Vi har haft trevliga besök, Åse och Richard var här och fikade en dag. Barnens kompisar Emil och Emma, i sällskap med mamma Linda, var här och lekte och badade. I torsdags grillade vi med Ann och Andreas, och fick besök av ytterligare nya grannar som ska bygga i närheten. Trevligt, trevligt och trevligt!

I veckan väntar besök på High chaparall, och sen vidare iväg. Barnen och jag ska till Gotland, Stefan är - som vanligt - hemma och tar hand om djur. Men det är också så att vi delat på vår semester lite så barnen ska få ett längre sommarlov. Amanda kommer hit och backar upp med djurskötseln lite grann.

Klart slut för denna gång!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.