Bonnvischan-Bloggen

Bonnvischan-Bloggen

Bloggen om bonnvischan och vi som bor här

Här kommer vi uppdatera vad som händer på vår gård

Höst

FamiljenPosted by Sofia Fri, October 05, 2012 11:02:01

Länge sen jag uppdaterade, och vi får kommentarer om detta. Vi har en numera en sida på Facebook som heter Bonnvischan, där vi göra korta och snabba uppdateringar för er som är intresserade. Klicka in på sidan och klicka ”Gilla” så får ni uppdateringar om vad som händer på gården.

För er utan facebook kan jag berätta att sommaren – som vanligt – varit händelserik. Största förändringen är nog att vi fått två sidor av huset renoverade, nya fönster, panel och tillägsisolering.

Stefans nya passion enduro fick honom två dagar innan midsommar att bryta nyckelbenet, varpå det följt två operationer och lång sjukskrivning. Han är dock igång igen och arbetar. Barnen växer så det knakar, jag rensar garderoberna var å varannan vecka känns det som. Gordon är numera äldsta årgången på sin avdelning på förskolan, och Douglas började i augusti i förskoleklassen.

Barnen och jag ägnade två veckor av sommarledigheten i Stockholm och på Gotland, härligt som vanligt. Våra vänner Veronica och Ronnie gifte sig på Mallorca i juli och i mitten på augusti var vi uppe i Stockholm och var med och firade deras bröllop. Min pappa har fyllt 70 och han fick en helkväll på hovet med några av oss, som tur är vann Djurgården denna kväll! Jag har och kommer ha en intensiv tid på jobbet, men trivs utmärkt med det.

Gandalf som bröt benet i våras är nu nästan tillbaka helt, han haltar lätt emellanåt men verkar läkt som han ska. Vi har fått 12 små kycklingar som en dag trippade ur stallet tillsammans med en stolt hönsmamma. Och i några veckor har vi har inhyst häst i hagen, mysigt med häst på gården.

Framöver väntar hockeystart till helgen, nästa helg åker våra lamm och sen börjar den riktigt mörka tiden på Bonnvischan. Nästan så man ser fram emot advent…

Klart slut för denna gång!

  • Comments(0)//blogg.bonnvischan.se/#post346