Bonnvischan-Bloggen

Bonnvischan-Bloggen

Bloggen om bonnvischan och vi som bor här

Här kommer vi uppdatera vad som händer på vår gård

Sommar?

FamiljenPosted by Sofia Wed, May 30, 2012 12:45:28

Vi har haft underbart sommarväder i över en vecka på Bonnvischan, men nu verkar det ta lite stopp....

Igår var jag med Douglas förskoleklass på utflykt till Gräfsnäs slottsruin, vi åkte ånglokståg dit och hem, en härlig dag med fint väder och glada barn, och jag var helt slut när jag kom hem. Men ingen rast för det... Vi avmaskade och märkte lammen igår eftermiddag och flyttade tackor och lamm till ny hage, och sen var det full rulle hela kvällen, och vad som jag ändå inte fattar är att det ser ut som det varit krig hemma hos oss.... Jag plockar, städar å fixar men ändå så syns det aldrig.

I helgen var vi på Ullareds camping tillsammans med min lillasyster och hennes familj. Dom har köpt husvagn och det var premiärturen, vi hyrde en husvagn som står på plats där, och hade en toppenhelg med superväder, gott sällskap och shopping!

Ikväll blir det vår-basar på förskolan och sen fortsätter det med full rulle ett tag till framöver.

Vår opel vectra lämnades in förra veckan och det visade sig att den behövde byta motor... väldigt tråkiga pengar att betala, och också lite mindre renoverat än vad som va tänkt. Men i alla fall kommer fönster- och panelbytet av två sidor av huset påbörjas v 25 eller 26.

Klart slut för denna gång!

  • Comments(0)//blogg.bonnvischan.se/#post345