Bonnvischan-Bloggen

Bonnvischan-Bloggen

Bloggen om bonnvischan och vi som bor här

Här kommer vi uppdatera vad som händer på vår gård

Vår

GårdenPosted by Sofia Mon, February 27, 2012 08:07:06

Nu har våren kommit till gården!!!! Även om det är minusgrader lite då och då så riktigt känner man hur det nästan bubblar vår i naturen.

Förra söndagen och den här hade vi stor hjälp av Lennart och Frank att ta in ved till nästa år, den här söndagen var även Eva och Janne här och massor blev gjort! STORT TACK!

Jag ägnade lördagens eftermiddag åt att stå i traktorskopan och beskära äppelträd, och det var välbehövligt, för på hela den tiden hann jag bara med två träd, och har alltså fyra kvar....

Sista veckornas träning har satt lite spår i kroppen på både goda och onda sätt. Jag känner att jag blir starkare och får bättre kondis, men det ömmar här och där. Så igår unnade jag mig en massage på Muskelvärkstan, underbart! Använda sk friskvårdscheckar som vi får från jobbet, och det var perfekt spenderat!

Amanda och jag var på Göteborg Horse Show i fredags (tillsammans med bästa grannen Ann), vi hade en väldans trevlig kväll på både show och mässan.

Gordon är för tillfället sjuk och hostar galet, inte roligt när man får trycka i en treåring kortison för att det ska lugna sig på kvällarna. Douglas visar ännu inga tendenser till å bli sjuk, och han och Stefan var iväg på Lekis i lördags. Där fick killarna känna på hur det kommer vara i Tre Kronors hockeyskola till hösten, då nästan hela timmen var engagerad och innehöll massor med övningar och annat skoj. Sista gångerna nu helgerna framöver, och sen blir det hockeyskolan till hösten.

Klart slut för denna gång!

  • Comments(0)//blogg.bonnvischan.se/#post339