Bonnvischan-Bloggen

Bonnvischan-Bloggen

Bloggen om bonnvischan och vi som bor här

Här kommer vi uppdatera vad som händer på vår gård

Nya grannar!

FamiljenPosted by Sofia Sat, December 10, 2011 19:28:40

Sådär, nu är lunginflammationerna i alla fall borta från familjen, och jag hoppas så att vi slipper andra sjukor framöver...

Dagarna går fort nu, och även om mycket av julklapparna är klara så är det långt ifrån alla. Igår flyttade i alla fall våra vänner Ann och Andreas in i sitt hus bara 300 m från oss! Vi var där större delen av kvällen och hjälpte till att bära, flytta å packa upp. Och imorse kom dom hit och åt frukost, härligt med så trevliga grannar, som dessutom är goda vänner.

En dag förra veckan när jag stod i stalllet och mockade kom en tacka inspringande i stallet helt ensam. Jag fattade inte riktigt vad som hänt, men det slog mig sen när jag försökte få in henne i hagen igen. Hon vägrade gå till sin hage, utan ville bara till vår nya bagge Martin. Dagen efter fick Martin flytta in till tjejerna. Så om allt går som det ska kommer första lammen om fem månader minus en vecka.

I ladan händer det en hel del, pannan är tydligen klar och skorstenen ska provtryckas nästa vecka, och sen kan vi äntligen börja elda igen! Dom jobbar på det sista inomhus och allt blir så fint. Så här ser det ut på loftet

Vi fortsätter med skridskoskolan på lördagarna och Douglas har verkligen kommit igång nu, och del av träningen så kör småkillarna match, och tycker det är så kul. Idag togs det ytterligare ett steg på kul- och stolthetstrappan när han fick låna en matchtröja som dom har i hockeyskolan. Måste berömma ledarna Ola och Erik på Alingsås Hockey, dom är otroligt proffsiga och peppar killarna massor! Simskolan har tyvärr fått stå tillbaka lite i veckor av lunginflammation m.m. men vi tar nya tag i mitten av januari igen.

I veckan väntar luciatåg, och Douglas ska läsa vers i kyrkan. Och sen laddar vi för jul hemma hos oss.

Klart slut för denna gång!

  • Comments(0)//blogg.bonnvischan.se/#post334