Bonnvischan-Bloggen

Bonnvischan-Bloggen

Bloggen om bonnvischan och vi som bor här

Här kommer vi uppdatera vad som händer på vår gård

Nya grannar!

FamiljenPosted by Sofia Mon, November 14, 2011 19:06:41

Det går framåt med ladan, idag kom garageporten upp, och i stort sett är utsidan klar. Nu försöker dom torka ur där pannrummet ska vara så dom kan måla, och sätta in pannan. På onsdag ska vi ha grävare här för att gräva ner vatten och el till stalladan, och när skattepengarna kommer ska det även bli eluppvärmda vattenkoppar till hästar och får. Väl värt den tid de kommer spara när kylan kommer! Ladan blir så fin att man dagligen överväger att flytta in i den....

I fredags kväll fick Douglas feber och har så haft sen dess. Större delen har han tillbringat i soffan, stackarn, men han är tapper som tusan. Gordon har det varit full rulle på, och det är lite svårt att jämka mellan en sjuk och en som inte alls kan förstå varför storebror inte kan leka.

I lördags hade vi Landrover-träff har, trial, och det kom ett glatt gäng, och dagen bjöd på fint väder och trevlig körning, och förstås korvgrillning i skogen!

Gordon och jag hann komma iväg på skridskoskolan i alla fall och han varvar strålande humör med att vara dålig förlorare när andra barn kör fortare än vad han kan... Undra hur det ska sluta. I alla fall är han väldigt duktig vår lilla treåring, precis som storebror!

Imorgon händer stora saker i omgivningarna. Våra goda vänner Ann och Andreas bygger hus, och imorgon anländer hela huset i moduler. Stefan är hemma och vabbar med Douglas, och jag kan tänka mig att dom sätter sig i en bil en stund och tar en titt på när det kommer på plats.

Själv påbörjade jag en 12-dagars arbetsvecka, vi ska byta operativsystem och lite annat på jobbet, så jag ska jobba hela helgen, och sen på våra lokalkontor några kvällar nästa vecka.

Tiden går fort och om mindre än två veckor kommer min gudson och lillasyster hit! Då är det redan första advent!

Klart slut för denna gång!

  • Comments(0)//blogg.bonnvischan.se/#post332