Bonnvischan-Bloggen

Bonnvischan-Bloggen

Bloggen om bonnvischan och vi som bor här

Här kommer vi uppdatera vad som händer på vår gård

Höst

FamiljenPosted by Sofia Mon, November 07, 2011 10:38:40

Fick besök av Lennart igår, och han uppmärksammade mig på att jag inte skrivit att vårt andra fält nu är plöjt. Så här ser det ut:

Och till våren kommer det harvas och sås vall, så vi kan ta en omgång hö även här. Härligt platt blir det också, bra för min del för det underlättar om man vill rida på ängarna nån gång då och då :)

I övrigt rullar det på hemma på Bonnvischan. Ladan har nu fått panel klart, plåt på tak och skorsten, fönster på nedervåningen är isatta och inuti har dom börjat med att bygga vårt pannrum.

Stefan har jobbat hela helgen men det har varit full rulle ändå. I torsdags kom Amanda hem till oss och vi tog en ridtur, härligt!!!! Hon stannade till fredagen. I fredags eftermiddag hade Douglas en kompis hemma, och jag kan konstatera att det ÄR röjigare med tre killar än med två.... I lördags var det skridskor på förmiddagen, och båda killarna var jätteduktiga, och jag fick åkt en hel del med. Sen på eftermiddagen ställde farmor och farfar upp och barnvaktade ett barn i taget så jag och det andra barnet kunde simma på simskolan. Även här var dom duktiga!

I söndags förmiddag var Ann hos oss, och vi "groomade" hästarna, ryckte manar å putsade så dom fina fick gå ut i hagen igen. Fick besök av Lennnart, som inspekterade ägor och lada. Eva och Janne kom förbi även dom och tittade på ladan. Jag tillbringade större delen av eftermiddagen i köket, bakade, lagade mat å matlådor och var en duktig hausfrau.

Nu laddar vi för ytterligare en vecka! Klart slut för denna gång!

  • Comments(0)//blogg.bonnvischan.se/#post331