Bonnvischan-Bloggen

Bonnvischan-Bloggen

Bloggen om bonnvischan och vi som bor här

Här kommer vi uppdatera vad som händer på vår gård

Lamm

GårdenPosted by Sofia Wed, October 26, 2011 13:38:49

I helgen åkte då våra lamm, förutom de tre utvalda som får stanna och bli avelstackor. Och givetvis kändes det sorgligt, men samtidigt bra av flera anledningar. Dom har haft det väldigt bra hos oss, och det känns "kul" att driften av Bonnvischan utvecklas.

Nu ska vi snart hämta hem vår nya bagge, även det ska bli kul.

Barnen snorar och hostar men mår ändå bra. Häromdagen fick vi webbaserat påseende av deras skolfoton, våra fina killar :) dom blev så bra på bilderna!

Förutom att lammen lämnade oss i helgen hann vi ändå vara på Lek-is och det var lika kul som vanligt. Jag måste erkänna att jag själv blivit barnsligt förtjust i att åka skridskor, även om det går sådär så går det ändå över förväntan.

Ladubygget går framåt hela tiden, nu är merparten av panelen satt på nedre delen av ladan, skorstenen murad och vi ska kunna elda om ca två veckor. Vatten ska dras in i stalladan på ett bättre sätt än idag och jag hoppas vi får upp vattenkoppar till hästar och får innan kylan kommer på riktigt. Men det är fortfarande två månader kvar - enligt planen - innan allt ska vara färdigt. Jag ser verkligen fram emot att bli av med allt byggbråte och alla byggställningar, och sen få flytta in det som ska vara i ladan! Men det kanske är ett jul-ledighets-projekt...

Och trots ett digert schema i höst lyckades vi klämma in en helg när älskade lillasyster och min gudson kommer på besök. Ska bli väldigt mysigt med en helg tillsammans.

Klart slut för denna gång!

  • Comments(0)//blogg.bonnvischan.se/#post329