Bonnvischan-Bloggen

Bonnvischan-Bloggen

Bloggen om bonnvischan och vi som bor här

Här kommer vi uppdatera vad som händer på vår gård

Facebook och annat

FamiljenPosted by Sofia Fri, October 21, 2011 10:15:18

Nu har ladan tak med papp men ännu inte plåt. Väggarna är uppe och dom håller på och sätter panel, pannan har leverats och pannrummet är på G. Dom räknar med att vi ska kunna elda själva i början av november! Nu går det undan, det är roligt varje dag att komma hem och vad som händer på ladan.

I övrigt rullar det i ganska hög hastighet. Peppar peppar så har jag blivit frisk från en längre å jobbig förkylning, och barnen verkar ha klarat sig (sånt kanske man inte skriva...)

Våra lamm åker i helgen, och helt plötsligt kommer vi "bara" ha 12 får hemma, våra nio tackor och ettan, trean å femman som vi behåller från årets lamm. Vi har ju inte döpt lammen av förklarliga skäl men dom ska få namn framöver. Det känns lite sorgligt men samtidigt så är det ju det kommer vara framöver. Vad man kan trösta sig med är att lammen haft det väldigt bra under sin tid hos oss. Alla är sålda och vi kommer skicka skinnen på beredning.

Barnen har mått bra och gått på förskolan. Utan att ropa hej innan man är över bäcken kan jag rapportera att Gordon har sovit två kvällar utan sin ÄLSKADE napp och säger till alla att han slutat med nappen och är stor nu. Jag befarar bakslag men tar det som en positiv bonus om vi slipper såna. Douglas var på 5-6-årskontroll hos BVC i veckan, och allt var bra, han är som vanligt lite över på längden och under vikten, men så har han varit hela tiden. Han klarade allt han borde och fick MVG av Monica. Det var hans sista besök på BVC, nu sker nästa hälsokontroll hos skolsköterskan. Inte klokt va snabbt det går, inte länge sen vi fick komma hem från neonatalen känns det som.... I övrigt cyklas det när vädret tillåter. Och varje lördag är skridskor mitt på dagen och simskola på eftermiddagen, något som båda barnen (och deras föräldrar) verkligen uppskattar.

På jobbet förbereder jag en arbetsam höst med helgjobb och ominstallationer, och häromdagen slogs jag av att det bara är två månader till jul....

Bonnvischan har nu en egen sida på Facebook för er som ägnar er åt sånt. Tryck Gilla på vår sida så får ni lite småuppdateringar även där.

Klart slut för denna gång!

  • Comments(0)//blogg.bonnvischan.se/#post328