Bonnvischan-Bloggen

Bonnvischan-Bloggen

Bloggen om bonnvischan och vi som bor här

Här kommer vi uppdatera vad som händer på vår gård

Underbar dag

FamiljenPosted by Sofia Mon, June 27, 2011 08:46:05

Än en gång har tiden gått väldigt fort och jag inte hunnit med att uppdatera bloggen någe vidare... Det har varit mycket aktiviteter på kvällstid på sistone så tiden har inte räckt till...

Barnen har haft avslutning på förskolan, en kväll som blev mycket lyckad, både vad gäller väder och sällskap, och i torsdags gick dom sista dagen för "säsongen" på förskolan, och Dogge sin sista dag på avdelningen Solen. Har besökt hans nya avdelning Kastanjen och det känns bra. Han tycker själv att han är lite "stor" på Solen och ser fram emot att börja på nya avdelningen tillsammans med femton andra femåringar.

Vi har äntligen fått bygglovet till ladan och anbudstiden gick ut 15/6, så inväntar vi besked från försäkringsbolaget om när bygget sätter igång! Det är lätt att förstå att det kan ta tid, men nu börjar vi trötta lite på att ha saker över hela gården. Det behövs nånstans att stoppa alla grejer.... å ruinen av den gamla ladan är lite deprimerande att se hela tiden.

Förskolan var stängd en måndag och vi passade på att åka till Liseberg, och vi fick även med Amanda. Vi hade en toppendag, och Stefan och Amanda åkte skräckinjagande Atmosfear. Barnen åkte som tokar och verkade uppskatta det mesta, en härlig familjedag blev det!

En helg hade vi välkommet besök av Veronica och Ronnie. Vi hade en toppenhelg tillsammans och jag ser fram emot när vi ses nästa gång.

Nu i helgen har vi firat midsommar med våra vänner Linda och Marco, och deras barn Emil och Emma (som Gordon säger att det är hans tjej). Det dansades runt midsommarstången, åts jordgubbar och glass och umgicks i timtal. Mycket trevligt! Morgonen därpå var Stefan uppe och ute tidigt för att slå vårt hö vi ska ta in i sommar, det tog ungefär hela dagen, men nu är det slaget. Förhoppningsvis får vi in det under tisdagen.

Igår hade vi en underbar dag med Ann och Andreas - som också ska bli våra nya grannar. Dom blev våra "drängar" för en dag och hjälpte till att avmaska och märka får, vi tvättade hästara och röjde och städade på loftet så det är rent till nya höet ska in. Stort TACK för all er hjälp!

Stefan har semester, och är hemma med barnen. Idag träffar dom Amanda, medan jag jobbar och sen ska på shoppingrunda med Ann. Jag jobbar den här veckan också och sen har vi två veckor tillsammans, jag, Stefan och barnen. Ska bli underbart skönt med semester även om det är mycket man ska få gjort.

Klart slut för denna gång!

  • Comments(0)//blogg.bonnvischan.se/#post321