Bonnvischan-Bloggen

Bonnvischan-Bloggen

Bloggen om bonnvischan och vi som bor här

Här kommer vi uppdatera vad som händer på vår gård

Sorg

FamiljenPosted by Sofia Fri, May 27, 2011 08:23:04

Räven har varit på besök... och Maggan som förlorade ett lamm vid lammningen, har nu förlorat ett till. Hur sorgligt som helst, men något man får räkna med om man pratar med dom som är vana fårfarmare. Själv vill jag bara ut och vrida nacken av den hemska räven som äter upp mina söta lamm.

Veckan i övrigt har rullat på, i måndags red jag min näst sista ridlektion för terminen, lite sorgligt det med, för det är så himla roligt, och hästen jag mest rider, Fantasie, är fantastisk.

I tisdags hade vi besök av Kersti, som hämtade rabarber och nässlor (som vi gladeligen delar med oss av...). Vår åkgräsklippare har varit trasig och Stefan hämtade en lagad del, och jag tänkte sätta mig och klippa, men då lyckades snöret som man drar igång motorn med sluta fungera.... Den drar inte tillbaka. Gräsmattan växer så det knakar å snart får vi väl klippa den med slåttern....

Dagarna går fort nu inför Gotlandsbesöket, vi pratar nästan varje dag om vad vi ska göra och att det ska bli kul. Douglas sa något fint häromdagen "Mamma, vet du vad det bästa med Gotland är?" och jag tänkte att han skulle säga poolen, men han sa sen "Det är mormor och morfar". Goa goa Douglas!

Imorgon ska vi träffa en av mina allra trevligaste arbetskamrater, och på söndag är det Hästens dag på ridskolan. Sen väntar två arbetsdagar innan jag och barnen åker till Gotland. Stefan får ju tyvärr stanna hemma, ta hand om djur och göra hemmajobbet.

Klart slut för denna gång!

  • Comments(0)//blogg.bonnvischan.se/#post318