Bonnvischan-Bloggen

Bonnvischan-Bloggen

Bloggen om bonnvischan och vi som bor här

Här kommer vi uppdatera vad som händer på vår gård

Han sa det

GordonPosted by Sofia Thu, September 16, 2010 20:56:04

Så ikväll kom det... Som ett led i att orden sprutar ur vår tvååring. När jag la honom och vi pussades och kramades godnatt sa Gordon:

"Älkar mamma!"

I såna där stunder är man ju lyckligast i världen!

Klart slut för denna gång!

  • Comments(1)//blogg.bonnvischan.se/#post284

Kort öronrapport

GordonPosted by Sofia Wed, August 25, 2010 14:12:11

Bara en liten snabbrapport, Gordons öron såg bra ut, inga förtjockade trumhinnor och ingen vätska, men vi får ändå remiss till annat sjukhus för att "gå till botten" med detta som läkaren sa. Men det tar förstås några månader innan det händer...

Klart slut för denna gång!

  • Comments(0)//blogg.bonnvischan.se/#post278

Babysim

GordonPosted by Sofia Wed, December 03, 2008 18:44:18

Bara en liten notis om att idag var Gordon och jag på babysim för första gången! Och han älskade det! Och vi träffade Douglas "gamla" babysimsfröknar som tyckte vi skulle börja hos dom... så nu ska jag anmäla oss dit. Vi trivdes ju väldigt bra med dom när Dogge var mindre, så det får bli dom och en avanmälan i den andra simklubben... Då slipper vi dessutom åka två gånger på söndagarna.

Douglas var paketöppnare på förskolan idag, alla barn får en dag i december öppna ett paket på samlingen, och idag var det som sagt Dogges tur. Han fick en tomte (precis likadan som alla andra barnen får... ). Men lycklig blev han!

Klart slut för denna gång!

  • Comments(0)//blogg.bonnvischan.se/#post154

Kort avrapport

GordonPosted by Sofia Thu, November 27, 2008 12:51:00

Idag har vi varit på BVC för femmånaderskontroll. Allt gick bra, han fick en spruta var 67 cm och vägde 8500 gram, följer sin kurva perfekt.

Efter BVC-besöket passade vi på att åka och storhandla, enklare med ett barn än med två. Gjorde av med massor av pengar som vanligt...

Snart är det helg, och nu ska adventsljusstakarna fram. Vi hoppas på att komma iväg och låna hem "farfars" vedklyv, då vår egen är trasig. Stefan behöver komma igång med att fixa med Discon som snart ska besiktigas. Amanda ska ha en kompis här under lördag-söndag. På söndag är det näst sista simskolan för terminen, både bra och trist, bra för att vi slipper ha en tid att passa på några söndagar, och trist för Dogge älskar verkligen sin simskola.

Klart slut för denna gång!

  • Comments(0)//blogg.bonnvischan.se/#post152